Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hopplösa jävla liv

hopplösa jävla liv
vad är du värt att kämpa för
allt du gör mig är på pin kiv
och i slutändan är det ändå jag som dör




Fri vers av Xena
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-05-29 17:24



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Ja..vad gör man..fortsätter vandra..för det finns ändå något som håller en kvar..=)..
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Xena