Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag visste inte vad jag skulle döpa den tilll, men detta är ett år sedan, allt hände


Jag kan inte säga som Lena Ph, för jag ångrar allting




Ge mig en penna
så jag kan skriva om historien
om oss
eller bara skriva över den
med ingenting alls

du visade mig den onda
sidan av kärlek
den som endast bestod
av lögner och
genvägar till erotik



i mitt liv har jag skickat ett kärleksbrev
jag var fjorton och det var till dig
jag skrev på a4:ats två sidor om
hur mycket jag älskade dig

Jag vill skicka ett till brev till dig
med en tändsticksask
för bränn det,
precis som du brände mig

för allt har omvanlads till hat
det sitter etsat i mitt hjärta
så jag har svårt att någonsin
tro på ord
för du lärde mig att
ord behöver inte alls
ha någon innebörd

men du gjorde mig stark
för aldrig har jag kämpat så hårt
eller gråtit sönder så många nätter
och dagar

Så grattis på \"ettårsdagen\"
jag lärde mig nått på dig
fast jag borde ha lyssnat
på mina två äldre vakande bröder

och by the way
så tänker jag aldrig sluta med mitt
\"Poettrams\"
det var mitt sätt
att bearbeta
precis som stoltheten var din

lycka till i framtiden
jag hoppas du träffar en flicka som
kan lyckas med det ingen någonsin verkar
ha lyckats med


- krossa ditt hjärta, som du krossat tusen andra
utan ens en tår
eller sår
i ditt hjärta




Fri vers av Fantasioffer
Läst 397 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-29 18:57



Bookmark and Share


    Noyle
Sann? Usch. Det här känns som en hämd.
Och ur den aspekten funkar det utmärkt. :P
2007-06-27

    crapcat
\"Ge mig en penna
så jag kan skriva om historien
om oss
eller bara skriva över den
med ingenting alls\"

Mycket bra & gripande rader i en stark dikt, applåd!
2007-06-19

  Childlike Wild
Jag blir både berörd och arg av din dikt.

Den som säger poettrams vet för det första inte innebörden av hur jävla vackert och sägande poesi är. Den personen kan inte förstå vilken bearbetning till en ljusare tid poesi kan vara. Så det är bra att du stod på dig.

Du verkar stark, precis såsom din dikt

(:
2007-06-11

    Oprofessionell
Alltså GUD eller vad jag nu ska säga, nu är du i ditt rätta element liksom. Jag älskar verkligen dina texter om kärlek och hur elak och hjärtekrossande den kan vara. du skiner verkligen då.
2007-05-29

  Ikna
Jag blev mycket berörd av den här, troligtvis för jag så väl känner igen det du beskriver.
Och fortsätt skriva det är det bästa sättet att ventilera sina tankar på!
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Fantasioffer