Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

§ 256 med rätt att leva

mitt i alla lådor
bland alla mina saker
fann jag minnen
som jag trott gått mig förlorat

allt föll över mig igen

sorgen i mitt hjärta
den tunga ensamheten


hemligheten

 

hela tiden sa dom "snälla du, ljug inte"

men jag var inte snäll
det var vad du sa när du inte fick
stöta in i mig

"sluta gnälla"

men jag gnällde inte
jag hade ju så ont

jag lägger hemligheten
längst ner
i lådan jag ska bränna
för ingen förstår nu ändå

våldtagen och fråntagen

men vid liv




Fri vers av ia VIP
Läst 814 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-12 22:19



Bookmark and Share


  Agnes
Berörs *knottror på huden*
2011-02-13

    Mr.painter
Hemskt men bra text rörande
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP