Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gäddan


gäddan ser livet annorlunda
ur ett vassare perspektiv
än den lilla människan

med våra små
våta tårar

gäddan slukar allt den ser
en kannibalhövding bland fiskar
ett rått smidigt insjörovdjur

med vassa huggtänder
och rätten att döda




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 389 gånger
Publicerad 2005-03-14 12:38



Bookmark and Share


  kath
skriven och tänkt text...
2005-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP