Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅT INGEN TRAMPA NER DIG I SKOKLACKARNA

LÅT INGEN TRAMPA NER DIG
I SKOKLACKARNA


Har inte jag lika värde som någon annan
kan man skilja oss åt
Varför tröstar ingen mig när
jag ibland kan falla i gråt
Själen syns inte men kan vara mycket trasig
varför är det inte som förr
En lång läkeprocess är att öppna
ditt inre och leta reda på ditt hjärtas dörr

Utan var den du är, du är unik ingen kan ta
detta ifrån dig på något vis
Du är på jorden och blir serverad en
fantastisk gåva till allra högsta pris
Så var rak i ryggen känn dig stolt, ingen
kan trampa ned dig i skoklackarna
Utan känn energi tror inte på när de säger:
du är och förbli en av de där “stackarna”

Mr Grapenskog




Fri vers av Mr G
Läst 481 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-29 20:35



Bookmark and Share


    Geerpop
Vilken fantasstisk bra text, jag håller med JossG
Du borde få mer uppskattning för dina dikter
Denna var riktigt suverän

Geeerpop
2007-05-29

    Josse G
Här är har du verkligen fått till det.
Denna var mycket bra, härlig och tankeväckande
Bravo

JossG
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G