Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

talang drömmar eller vad du vill


under en hög av grus
väntar ett frö som kanske aldrig

blommar




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 311 gånger
Publicerad 2007-05-29 21:27



Bookmark and Share


  Andasin
Vemodig tanke, vacker bild...
Tycker om det enkla, självklara och ändå så osäkra...

det som inte slår an inom mig är rubriken, dikten står för sig själv, behöver ingen förklaring eller ram.
2007-05-30

    sunnanvind
sorglig tanke...
2007-05-29

  Anders P VIP
hur länge kan det ligga där utan att livskraften falnar, tro? En fin bild.
2007-05-29

    Maria Malm
kanske aldrig..kanske det blommar..möjlighet finns..
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP