Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens färger 4

ställer in skärpan
för att skilja murklorna
från tallens kottar




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-05-29 22:25



Bookmark and Share


  Fuyoh
Det blev träffsäkert...till slut!
Selektiv varseblivning är inte att leka med...
Bra fångat samt roligt och bra skrivet!!!
Läser alla dina texter med stor behållning!
Tack!
2007-05-30

  Sunlight
haha Visst har jag plockat murklor... men först läste jag hastigt mur-klor, och undrade vad du menade :D
Så kan det gå! :)

Gott gott med murkelsås, mums!
2007-05-30

  Eline.P
Hejdlöst rolig! Har själv gjort samma misstag. Tallkottsstuvning är troligen inte spec. kulinariskt.
Den här sparar jag :)
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP