Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redan fri

 

 

Redan utflugen ur dina armar

de krossar mig utan att egentligen krama om mig

du rörde ej vid mig

utan bara skapade en bur med dina armar

luften där i var aldrig nog

och varje dag var en kamp

för att hålla mig vid liv

 

Luften där utanför skrämmer mig

men jag måste lämna dig

för att någonsin

 

kunna leva




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-29 23:12



Bookmark and Share


  Ronny Berk
nog så vara... väl skrivet och förhoppans tänkt... så berör du...
2007-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*