Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trött på att inte kunna sova!


sömnlös natt

ligger här i min säng.
sömnlös natt är här igen.

önskar att jag kunde sova
sömn är ju trots allt en gåva.

sluta tänka slappna av
skrynkligt lakan
sluta skav.

kudden ligger inte rätt
täcket det är inte slätt.

nu vill jag faktiskt kunna sova
sömnlös natt är ingen gåva.




Bunden vers (Sonett) av saaana
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-29 23:14



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
=)..jaa,det är tur att poeter.se finns..så man kan skriva av sig ..du skriver vad jag känner ..tack!..=)..kram
2007-05-29

  Carlita
gillar verkligen din text som på ett sött vis retar sig på den sömnlösa natten...

trots att jag inte är av samma åsikt, ser den sömnlösa natten som en fristad :)
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

saaana