Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt så händer det

 

så varför inte, låta oss ta ett dopp i
sanningens källa

naket o varmt bubblar den av välbehag
fåglarna surfar lätt i vinden
där uppe
bland tusentals stjärnhimlar
vilar någonting över mig

så varför inte, låt oss ta ett dopp i
sanningens källa

se mig naken som jag är
ta på mig naken som jag är
här nere
i det som omsluter dig
vilar någonting över mig

så varför inte ta ett dopp i
sanningens källa

..
..
..

lyssnar till droppande droppar
otäta packningar
vatten som kallnar och
min nakna
russinklädda hud

vaknar i mitt badkar
i min tvårumslägenhet

långt ifrån stjärnhimlar
jag och mina jävla drömmar




Fri vers av Laijza
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-05-30 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang