Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans


Tårar i mörker
Sår på din kind
Glänsande pärlor
I en darrande hand

Tystnaden faller
Ensam i tankar
Hon torkar bort rädslan
som bitit sig fast

Kall och frusen
Vandrar han fram
Hans händer är frusna
men darrar likt löv

Hon väntar och gråter
Han vandrar sin väg
Hon lyfter gardinen
Han vänder sig om

En blick från henne
En blick från honom
Han vänder på klacken
Hon öppnar sin dörr

Varje andetag de andas...
Varje blick de ger...
Varje tår hon gråter...
Varje steg han går...

...Tillsammans.




Fri vers av Islandir
Läst 444 gånger
Publicerad 2007-05-30 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir