Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT STRYKBARNS FUNDERINGAR

ETT STRYKBARNS FUNDERINGAR

Är det meningen med livet att gråta sig till sömn varje kväll
Varför får jag ingen kärlek, jag försöker ju vara snäll
Min värld kolliderar ibland med den vuxnas värld
Men behövs de där kalla blickarna som ett vasst svärd

Man förskansar sig bakom en mur av förtvivlan
Då kan musik vara väldigt bra på den där cd-skivan
Bryr dig inte, detta är bara hormonerna som spökar
Det är inte så ,vi är inte några konstiga knäppgökar

Ingen är så tålig att man kan bli riven i sin själ
Ja, inget blir gjort, ligga bara där som en säl
Orden är viktiga häll inte vatten på din egen kvarn
Ibland är det svårt att vara ett oälskat strykbarn

Tänk att ni själva har varit unga och lite av en rebell
Men det är inte bra att låta det framstå som en riktig duell
Kärleken är den enda medicinen som kan hela allt
Det är väl inte så att jag lever på någon förbaskad anstalt

Mr Grapenskog





Fri vers av Mr G
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-30 16:57



Bookmark and Share


    Geerpop
En stark text som borde få en mer genomslagskraft
Du är en realistisk filosof, det borde vi nog ha mer av

Geerpop
2007-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G