Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The boss x 10 000


Egocentriska människor sitter där i sina fotöljer och ler
Leenden som får en att drömma mardrömmar om tandkrämsreklam
Dressman kavajer, stora, svarta skor, bilar som går i 40 000
Se mig! Se mig! Se mig!

De öppnar kanske munnen
Men bara för att säga något någon annan redan sagt
Breda vita leenden som tackar för applåderna
Se mig! Se mig! Se mig!

När mötet är slut reser de sig sakta
Alla andra lämnar plats för deras dyrkade skepnader
De syns, de hörs, de finns, men ändå...
Se mig! Se mig! Se mig!




Fri vers av Islandir
Läst 404 gånger
Publicerad 2007-05-30 21:23



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Det är farligt att knarka på sitt ego.
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir