Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag vill ha när jag fyller 30 är en burka

Strunta i champagnen och princesstårtan
jag vill inte vara prinsessa mer

Jag vill bara vara trygg




Fri vers av Morvern
Läst 1096 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2007-05-31 10:24



Bookmark and Share


  Solstorm
fantstiskt!
2008-05-21

  Jean-Michel Orblin
Ska jag tro dig får väl göra det!
2007-10-24

  K*
ja, tragiskt men sant hur jävla utled man kan vara

more burkas !
2007-08-06

  notsomad
Tyvärr är man inte tryggare med burka..men jag fattar läget
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Morvern
Morvern