Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad som helst för din kärlek


och äntligen faller regnet
och låter mig vara
så naken som jag egentligen är

har jag berättat att jag åker nu?
att jag har sopat igen spåren
att jag lämnar stan?

berättade jag inte att
jag köper biljetter till ingenstans
när pengar finns
att jag letar efter dig
i andra människors ögon

visst vet du väl om
att jag alltid är ett steg bakom
att jag letat efter dig
i barer och på gator utan namn

du vet väl
hur jag jagat dig genom sverige
och halva europa
för en natt i dina armar

att jag forsätter
tills du stannar

älskling fem varv runt jorden
och vad som helst för din kärlek




Fri vers av Charlie
Läst 1189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-05-02 20:21



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Japp. Här är en till. Och du är min nya favorit. Helt klart.

// Jessica Ewa
2007-04-30

  yoyyo
å
å
å

denna gillade jag verkligen

"att jag letar efter dig
i andra människors ögon"

hur snyggt som hellst och slutet .... de va skit bra


"älskling fem varv runt jorden
och vad som helst för din kärlek"
2006-07-08

  Lindan
Kunde varit jag själv som skrivit denna dikt, så mycket känner jag igen mig i orden. att leta i allt man ser, efter tecken på den man älskar. Att aldrig sluta tro och hoppas! Bra skrivet! Första raderna är obeskrivbara, ger mig gåshud!
2005-09-16

  oprivat
"att jag letar efter dig
i andra människors ögon"
attans, vilken underbart fin dikt!
det sista stycket sa ovanligt men jattebra, detta ar sjalvklart en spikad 5!
(hade garna lagt till ett plus om jag kunnat)
2005-06-25

  Dagg
Elinen stal mina ord! Den ger också en viss frihetskännsla, men det kanske inte var meningen?
2005-05-07

  Ilutzio
Ahh... ljuv poesi.
2005-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Charlie

Mina favoriter
du kan väl se mig ibland