Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minns du November?

minns du November
när ensamheten trängde sig på?
minns du hur vi fann ett sätt
att döva den?

det var hösten taxifärderna
fungerade som syre
och chaufförerne tjänade extra
på att köra oss varv efter varv
i alla stadens rondeller

vi levde för söndagarna
då vi fick andas och jag
förälskade mig i dina händer
över min kropp

det bodde ömhet och sorg
i dina ögon och jag
borde förstått att du
aldrig skulle stanna

minns du December
när snön föll och täckte
allt som kunnat bli?

snö kan dölja men aldrig täcka helt




Fri vers av Charlie
Läst 977 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2005-08-12 19:01



Bookmark and Share


  frozen_yoghurt
JA jag minns november, jisses. Jag tror det är då allt händer.
Tack för inblicken i dina minnen, fina bilder du förmedlar!
2007-10-06

    crapcat
Otroligt vacker! Slutet är speciellt helt underbart.
2007-10-05

    kaprifol
åh den här tyckte jag om. det låter lite winnerbäck, fast ändå på ditt alldeles egna vis förstås :)
2007-10-05

  AneLa
En helt fantastisk text. Älskar att du använder november och december, vilka oftast också är smådystra månader, tycker jag. Och hur december täcker allt som kunnat bli. Underbart :)
2007-10-05

  yoyyo
Gillar hur du skirver. kan se mig själv i det. texten var bra kankse att den var lite klen eller hur jag ska säga det för känslan satte sig inte riktigt.
2006-07-08

    livräddaren
jag får en känsla av kentlåten december,bra jobbat!
2005-08-14

    ej medlem längre
Bra skrivet om minnen...
2005-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Charlie

Mina favoriter
du kan väl se mig ibland