Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att döda ett leende


sover inte
sitter vaken i källaren
och kastar pil
på ditt leende

du förstod dig inte på
min verklighet
och jag hatade din

\"det som sker, sker\"




Fri vers av Charlie
Läst 761 gånger
Publicerad 2005-04-17 16:44



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
du är duktig!
2005-06-11

  Markattan
Kort, men ändå så tungt och väldigt, väldigt bra.
2005-04-21

    Fliis
riktigt bra,.... jag säger bara Riktigt bra!
2005-04-17

  Anders P VIP
"Kastar pil på ditt leende" tung metafor
2005-04-17

  madinsane
rysligt bra. med få enkla ord får du till en sjuhelsikes dikt.
2005-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Charlie

Mina favoriter
du kan väl se mig ibland