Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det tar för lång tid att återskapa allt i ord, det kanske kommer en fortsättning om ork finnes...


katten som föredrog jack daniels


I

jag ska berätta dem nu
alla tusen hemligheter
som så länge
legat dolda i mörker

jag ska berätta om sommaren
vi möttes
sommaren som blev din och min
sommar men aldrig vår

jag ska berätta om sommaren och de
frosttäckta nätterna i januari
när vår vår kärlek fick
besök från Irland

II

det var juni när det började
det var oasis och ett flak öl
när jag först drunknade i dina
bottenlösa gröna ögon
det var första och sista gången

jag skulle få se hur de sakta
färgades röda

det var så varmt den sommaren
när vi lämnade skratten och stranden
bakom oss

vi gick så långt den där kvällen
och du berättade om all snö som hade fallit
och dragit ner dig

snö som går att köpa i gram

den sommaren var krossad metall
och dygnslånga mardrömmar
men du klarade dig alltid
hade fler liv än alla katterna på
gården tillsammans









Fri vers av Charlie
Läst 673 gånger
Publicerad 2005-05-13 19:22



Bookmark and Share


  oprivat
faan va fin..du e typ min nya idol haha naa men verkligen asbra!
2005-06-25

    Bror
Snyggt charlie.
Att läsa denna är som att se vackra minnen, nyframkallade från en engångskamera. Drömmande skönt.
2005-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Charlie

Mina favoriter
du kan väl se mig ibland