Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bal på slottet



en askungesaga
och ingen hade någonsin
varit vackrare
hans ögon berättade det
gång på gång

slavar under valsens rytm
dansade de till gryningen

hon visste att förtrollningen var bruten




Fri vers av Charlie
Läst 694 gånger
Publicerad 2005-06-06 12:34



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
"dansade de till gryningen
hon visste att förtrollningen var bruten"

vilken liknelse, jag gillar.
2005-07-12

    Bror
Förtrollande Charlie!
2005-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Charlie

Mina favoriter
du kan väl se mig ibland