Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11:52 torsdag


en del av livet
som snart ska omplaceras

puttrande föda





Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 332 gånger
Publicerad 2007-05-31 11:52



Bookmark and Share


    Erika H
ett konstant flöde av energier
låter härligt med puttrande sådan
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP