Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

f ä r g l ö s

 
genomskinlig är den skugga
som möter skymningen i mitt namn
du varken ser
eller hör
när jag passerar dig tätt intill
för hur jag än strävar och kämpar
så har jag inte rätten
att finnas till

jag glider på molnen
bortåt horisonten
i jakt på en koncistens
och ett varande
men hur jag en ropar
efter stöd och hjälp
saknar jag ändock ditt svarande

färglös och utan kontur
smaklös och utan figur
existerar knappt alls
i en tillvaro utan kropp, huvud eller hals

min skugga syns ej att se
min doft lämnar inga spår
du kan mig inte höra
eller känna
trots att jag
tätt intill dig står

existensminimum




Fri vers av Xena
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-31 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xena