Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Älskling

När jag ser solens ljus, tänker jag på dig i ditt hus.

Du med dina läppar sköna, med dig vill jag vara med i det gröna.

I skolan hjälpte jag dig, och du log mot mig.

Jag vill vara i din värld, och dit kommer det bli en underbar färd.




Fri vers av Me Thomsén
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-05-31 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Me Thomsén