Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna har jag och min bästa kompis skrivit.


Du Lämna Mig

Jag saknar dig efter din död,
Din läpp är inte längre röd.

Nu kan jag inte kyssa dig mer,
jag inte längre något ljus ser.

Du ligger där alldeles stilla,
nu mår jag väldigt illa.

Nu saknar jag dig så,
Nu kan det inte bli vi två.




Fri vers av Me Thomsén
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-05-31 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Me Thomsén