Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Svek Mig Först

Jag älskar dig, du hatar mig.

Jag gillar att på dig se, men du inte änns mot mig vill le.

Nu hatar jag dig så, men du käner inte längre likaså.

Nu när jag ser på dig blir jag alldeles grön, men du tycker att jag är skön.

Du säger att du bara ser ljus, när du tänker på mig i mitt hyreshus.

När jag tänker på dig blir jag inte längre röd, för nu är jag redan död.




Fri vers av Me Thomsén
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-31 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Me Thomsén