Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek är världens mest underskattade energikälla, de kan driva hela vår jord in i döden.


Kärlek blir vår död

\"Om jag dör, kommer du gråta då?\", frågade hon försiktigt och tog hans hand.
\"Ja, det kommer jag, jag kommer gråta floder.\", svarade han långsamt.

\"Om jag dör, kommer du sörja då?\", frågade hon och vände sig bort.
\"Ja, hela mitt liv kommer jag sörja då.\", sa han och gav hennes kind en puss.

\"Om jag dör, kommer du besöka min grav?\", frågade hon rakt ut.
\"Ja, varje dag, varje månad, varje år.\", sa han och tryckte hennes hand.

\"Kan du lova mig att göra detta om jag dör?\", sa hon och vände sig mot honom.
Han vände sig bort. \"Nej, min älskling, om du dör..., dör jag.\", viskade han stilla.
\"Då ska jag inte dö...\", sa hon och tog hans huvud i sin hand, \"...för ditt liv är värt mer än alla krav jag lade på dina axlar.\"





Kyssen var varm och kvällen var sval.
De var ett
De var starka


...och de dog i varandras armar.




Fri vers av Islandir
Läst 589 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-31 21:26



Bookmark and Share


  Missi VIP
otroligt vacker!! det sista stycket var suveränt. bokmärkt!
2007-07-03

    SannaEH
Vackert och speciellt...
2007-06-02

  Noname
Jag vet inte..jag får fatta mig kort. Vackert, Underbart! Man blir aldeles varm!
2007-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir