Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fuck haikus

blev bombarderad
lyssnade och lärde mig
glömde sen bort allt




Bunden vers (Haiku) av pixter
Läst 672 gånger
Publicerad 2005-03-15 01:51



Bookmark and Share


    Jnåt
XXX
Fucking beautiful! :-)
2005-03-18

  Hans w-art Westlund VIP
...livet läxor. än en gång prickar du rätt.
2005-03-15
  > Nästa text
< Föregående

pixter
pixter