Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spikmattor

kära

du hade inte
behövt lägga ut
spikmattor
längs min tänkta
flyktväg

det enda de
orsakade
var ömma tår




Fri vers av Anders P VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-01 12:16



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Aj, så SPIKrakt träffande!
Snyggt Anders
/Åsa
2007-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP