Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter vår kyss farväl

 

 

En kyss farväl

stannar för alltid på mina läppar

 

Du lämnar mig att gråta

i minnet av vår första kyss

Den sista kommer att stanna hos mig för alltid

Den sista beröringen mellan våra stjärnor

som slog gnister om varann

 

Men Du förstår ej

kan inte öppna mej

Livrädd för att behöva dina läppar igen

Livrädd för att någonsin våga älska dig

 

igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 131 gånger
Publicerad 2007-06-01 12:30



Bookmark and Share


  Ronny Berk
\"den sista beröringen\" i ett väl förpackat ordbrukande... kyssäkta...
2007-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*