Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett sista spel

 

 

Grymma spel

Kom jag ens in i dina tankar

annat än när du drog mig med i dina spel

fick mig att behöva dig

för att sedan som alltid

 

överge mig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 150 gånger
Publicerad 2007-06-01 12:32



Bookmark and Share


  Ronny Berk
uppgörelsens tids grymma spel i läsvärd förpackning...
2007-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*