Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt kärleken är

 

 

Du är bara ännu ett hinder

kärleken bara ännu en läxa att bli lärd

Måste gå vidare

 innan det är försent

 

Du ligger aldrig vid min sida längre

och jag är så rädd för att jag en dag

ska vakna upp och önska att du gjorde så

 

Ty önskningar är dödliga




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 149 gånger
Publicerad 2007-06-01 12:37



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tvivels önskningar förmedlar du... klargör och förvirrar... så vara må...
2007-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*