Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista dansen

 

 

En pelare av speglar

speglar våra kroppar när vi dansar

dina armar om mig

jag ser på vår spegelbild

och undrar vad de tänker

undrar om de är lyckliga

de ser lyckliga ut

En tår immar min syn

för snart är dansen slut

och du lämnar mig igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-01 13:05



Bookmark and Share


  Ronny Berk
spegelbilden återger tvivels känslor... kroppar som dansar till tankar av...lämnar du åt läsaren... finsaker...
2007-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*