Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sova i en bil

 

 

På rymmen

löven ifrån sina träd

fåglar ifrån siarens himlar

du och jag ifrån våra känslor

 

sover ensam i en bil

i en ökenstrid

alldeles ensamma

världar ifrån varann

 

På rymmen

motorerna går på tvåhundratrettio varv

du och jag på rymmen ifrån världen

alla ord löften och alla blickar

ifrån våra känslor

 

Sover i en bil

önskar stjärnorna liv

drömmer om vår framtid

som nu aldrig skall bli

 

På rymmen ifrån himlen

ifrån våra träd

 

Du och jag på rymmen

ifrån våra känslor

ifrån varandra




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-01 14:11



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Rymningen gäller inte bara de två rymlingarnas flykt från några andra, utan även från varandra. Det ger den här texten extra djup. Titeln med bilen är mycket bra, ger konkret närvarokänsla. Fördjupande avslut.
2007-06-03

    Bodil Sandberg
Och plötsligt befinner man sig där..i bilen...bland snusande vilsesjälar och irrande drömmar!!!!Snyggt!
2007-06-02

  Ronny Berk
rymmer möjligen från känslor... men beskriver känslor som den poet du är... finsaker... ja...
2007-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*