Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

argh!



vitaminer, sluta röka, sluta kröka,
tugga pergo, äta vettigt, kolla ÄL,
ha sex på kommando, inte stressa....

Nu får det snart vara nog.

Är det inte meningen, så är det inte meningen.

Gud, förbarma dig över mig.
Tala om att jag inte är ämnad att bli mor,
så kan jag sluta hoppas och gå vidare med mitt liv.


Orkar inte hålla på mer med allt räknande, pillrande och testande.

Är jag inte välsignad att bli mamma så är jag inte.

ok. fine.

men jag vill veta det då så jag kan sluta hoppas tro drömma och förtvivla.



jag har gjort vad jag kan.




Övriga genrer av Zam
Läst 330 gånger
Publicerad 2007-06-14 00:36



Bookmark and Share


  AjBi
Inte kul det där... precis så har min yngstaa dotter det också... stressande bara det! Kram... håller tummar o tår.
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam