Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(dessa j-vla rubriker! allt kan ju inte heta "namnlös" tyvärr....)


coldhearted




....och jag...

perfekt kyld

en isbit mot ditt lår

kall som vinden

på Antarktis


....och du...

du har förfrusit

försöker vända dig bort

men

du är stelfrusen

jag tror minsann

att du har frusit ihjäl.




Fri vers av Zam
Läst 618 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-16 22:36



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
Oj vad bra den här texten var!

Får upp en mängd olika scenarier i huvudet när jag läser den. Orden är så målande men ändå kan jag som läsare tolka dem på flera olika sätt.

Jag gillar hela texten skarpt, men särskilt de tre första och de två sista raderna.
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam