Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den sanning jag inte vill veta av.


Plockade de vackraste liljekonvaljer

de, som inte hade trasiga blad

Du är bara värd det bästa

du, som inte finns kvar

Det knyter sig i bröstet

och snoret rinner

när jag gråter för dig

det finns inget vackert

över den saknad

du lämnat kvar


,

jag sätter blommorna på köksbordet

orkar inte gå till din grav

går jag dit

går jag i bitar



men jag vill leva!

Det vill jag.


Dom kallar mig alkoholist

men jag måste döva den smärta du gav









.




Fri vers av Zam
Läst 358 gånger
Publicerad 2014-05-30 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam