Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lika för alla


den enda rättvisan

är Döden

oavsett religion
klasstillhörighet
kön eller ras


ingen utväg

alla skall dö.




Fri vers av Zam
Läst 540 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-02 01:42



Bookmark and Share


    AA VIP
Det är så sant. // AA
2011-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam