Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osis




jag borde varit vampyr


men har för dåliga tänder




Fri vers av Zam
Läst 567 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-08 16:12



Bookmark and Share


  Molngrabb
Jag borde varit handlare
men jag har för dåliga händer
2010-02-15

  Mr Lindemann VIP
Ibland är det bättre att vara känslovampyr
2010-02-08

  kråkan VIP
Kul:)
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam