Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verklighetsinsikt


jag var

lätt som en älva
i drömmen

när vi kom hem
till dig


ville du leva
men inte jag

plåga mig inte med kärlek



drömmen dog




om älvan är död
är också jag




Fri vers av Zam
Läst 583 gånger
Publicerad 2011-04-02 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam