Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lilla vän

Ge mig en kopp te
och jag skall dansa för dig

Lyssna till min klagosång, le lite lätt
och jag skall för alltid vara din vän

Stryk mig ömt över håret, viska det ordnar sig, i mitt öra
och du får mitt hjärta

Var där när jag behöver dig som mest
och jag skall kalla dig min bästa vän

Led mig rätt de nätter jag inte hittar hem
och du blir min egen lilla vän




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 1346 gånger
Publicerad 2005-02-25 22:54



Bookmark and Share


  Manal
en berörande dikt, där många kan känna igen sig.
2005-05-22

  Zam
åh vad söt och go och...sorgsen... Fint M!
2005-03-24

    bestående
du skriver så avslappnande & härligt. i like it.
2005-03-06

    Göte Holmlund
ngt av en gycklare, en narr...mkt fin text
2005-02-26

    FTW
jag gillar den starkt.hoppas du tar åt dej..
2005-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart