Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardröm

Mitt barn
Jag drömmer likt dig
mardrömmar om natten
vaknar
svettig
darrande
ropar på hjälp

Männen
likt clowner
i kostym
skrämmer

Uppblåsta egon
stolta ideal
gör mig febrig
får mig att vilja
spy

Jag drömmer
likt dig
mardrömmar om natten

Du vaknar
svettig
darrande
ropar på hjälp
Den stora hunden
springer
jagar
skrämmer

När du vaknar
svettig
darrande
ropar på hjälp
sitter jag hos dig
tar dig i min famn
viskar
allt, allt ska bli bra
Hunden
bara en dröm

När jag vaknar
svettig
darrande
ropar på hjälp
Kan du sitta där
ta mig i din famn
Men
inte
viska
allt, allt ska bli bra

För männen i kostym
de är
är på riktigt




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-30 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart