Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös natt

Sömnlös natt
Dimman utanför
dansar
runt lyktstolparna
gör sitt bästa
för att bädda in världen
mjukt, mjukt

Det ryker från koppen
i min hand
I rummet bredvid
en del av dig
en del av mig
lugna andetag
täcket har glidit av

Tankarna far
lika ogripbara
som dimman

Vill vara stark
aldrig bli svag

Men du
Du vet
hur jag ser ut
när jag gråter

Ska jag vara
stolt
eller
rädd?

Tar en klunk
rykande hett

I rummet bredvid
en del av dig
en del av mig
vänder sig om

En annan tid
ett annat land
var det verkligen
jag?

Det ryker inte
längre från koppen
i min hand

I rummet bredvid
en del av dig
en del av mig
vaknar till




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-30 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart