Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gubbförsäljning 2

 

 Hon sa

jag vill ha gubbar.

Jag sa

Ja men du får välja

den rätta själv.

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-02 17:35



Bookmark and Share


    Maria Malm
Förstås..
2007-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf