Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att spela känslospel ingår i samhällets osynliga regler

 

att bryta en kultur och vägra spela spel

är en fruktansvärt tuff väg

frågor som kommer i mitt huvud, är de värt de?

Jag upplevs som att komma från en annan planet

att vi pratar olika språk

man blir inte accepterad om man inte

följer samhällets regler och spelar när man

ska spela

människor är rädd för sådant dom inte känner igen

jag känner mig så ledsen över att det är så tufft

att bryta något som borde vara så lätt

hur gör man när man vill sluta spela

jag ser andras spel tydligare och tydligare

jag vill bara dra sig tillbaka och göra sitt jobb

mår dåligt av att sitta på fikarasterna och

lyssna på allt skitsnack och alla spel dom har

 dom vill få utlopp för deras värdelöshet

och dåliga självkänsla

genom att prata illa om andra

när jag då drar mig undan så är det jag som

är den konstiga och märkvärdiga

jag hoppas att jag snart hittar en jämnvikt och

kan sitta där utan att ta in så mycket




Fri vers av sabina stark
Läst 368 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-06-03 12:31



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
är man sig själv och ärlig vänder det till slut för man kan gå därifrån utan den där skulden till börda som man drar på sig av lögner och spel, bra skrivet hoppas folk ser dens budskap
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark