Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att dö

 

 

Smärtan återvänder

mörkret faller tillbaks från sin rätträtt

mitt hjärta faller i bitar igen

månen suger mig till sig bort ifrån mitt hem

och jag är vilsen igen

 

Regnet som upphört

faller i monsuner runt mig

i stjärbilden ser jag dig

och stjärnorna faller

faller ifrån mig

 

Och smärtan är här igen

du och borta och jag dör igen

hade nästan glömt hur ont det gjorde

jag har ju levt

så länge nu




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 199 gånger
Publicerad 2007-06-03 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*