Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt aldrig jag älskar dig

 

 

Ljusen flackar, vet inte vart du är

Jag nästan önskar att du inte ska vara här

Vill inte se, vill inte se ditt ansikte

Inte känna dina händer höra dina ord

du säger

Jag älskar dig

Igen och igen

 

men du menar dem ej

 

Och allt du får mig att göra är att drunkna i mig själv

Regnet faller mitt hjärta rasar ihop

Kan inte stå det gör för ont

Håller om mitt bröst, det värker så

Önskar så att det ska sluta slå

Blodet pumpar för hårt

 

Du vandrar under mitt skinn

Det gör för ont snälla lämna mig nu

Snälla du

Gå och kom aldrig tillbaks igen

 

Ditt hjärta vara aldrig mitt att ha som hem

Du säger att du älskar mig

Men ändå vill du inte ha mig

Dina ord betyder längre inget

Och inte heller ditt hjärta

 

Farväl

jag lämnar ljuset nu




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-06-03 18:30



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ord betyder... om dom är äkta... oäkta ord betyder smärta för mottagaren...dina skrivna ord är äkta... men är \"hans\" ord...
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*