Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piano


Hör den klingande plingande
vackra melodin
väcker liv inom mig
blundar drömmer bort
tårar faller på vardera kind

Hör den klingande plingande
pianostämmans melodi
sången bär min känsla
i svepande vindars sus




Fri vers av Lindizz
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-03 20:37



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Ja tänk vilka känslor...vilken glädje ljudet av piano kan framkalla..=)
2007-06-03

    öppettid
fastnade mest för rubriken. vet inte varför.
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz