Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ponton


nu vill vi fortfarande åka utomlands
räta allmänt på benen
för att glömma oss

caput mortuum
sap ever green

länkar till våra unika jag

om aviga gärdet
skulle kunna handla om
voodoo för universum
i det förlösande dånets touche av tabu

men att vanans röda makt
hänger befolkad runt
dragplåstrens flyktiga cirkus
och såta tillbedjare skakar av sig detaljerna
blottlagd ur berg
var allt som jag hörde om dig

får jag byta smaken av sniglar
mot en bit buren kammad frost
höljet skänker skydd

bräcklighetens generator
som vittnar om äkthet
är det enda som betyder

nu när vi alla vill åka utomlands
för att glömma oss

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Cattastropher
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-03 21:59



Bookmark and Share


    Erika H
vi flyter stilla fram längs varandets flod
hur önskar vi inte att neonljusen byttes ut mot gaslyktor i skumma medgångna kvarter
vi vill bara bort och hamnar i samma återvändsgränd
det är det äkta
salta
som talar för ddet söta
som står oss upp i halsen

vilken skrivarkonst du för fram
skapande bilder och känslor utan slut
så tätt och starkt
helt sanslöst bra!!!!!
2007-06-12

  Sanchez VIP
ska vi turista? :)
blir bara så glad av att läsa dig trots temat ikring din dikt så blir min första känsla lycka :)

Om alla håller handen på den närmast kan vi bilda en pontonbro!
men det är klart, vissa vill inte vara med. Är för flyktiga besök endast.
Jag läste nånstans att (sol)semester är en fördummande aktivitet – det kanske är något för mig(?), känner mig försmart ibland – too smart for my own good hitta någon fin skugga nånstans – dricka refreshments (tillspetsade) – lala la la lala la

– du är en idealist! eller hur? Du vill ha äkthet, äkta äkta äkta äkthet– jag tror inte på det, på äkta äkthet, men jag tror på idén, på idealet, tycker dock att den inte existerar... än

vad betyder ”sap ever green”? allt annat har jag listat ut (som sagt, too smart for my own good)

jag läser dikten som om det handlar om relationer (på en mer allmän plan om relationer) och det en finfin dikt och jag önskar att jag hade kommit på titeln själv :)
2007-06-04

  K*
jag ler
jag ler hela vägen igenom denna
sötsak för min hjärna, mitt hjärta och
TACK för att du la ut denna text!!

\"räta allmänt på benen\" yez

\"i det förlösande dånets touche av tabu\" yez yez!

\"får jag byta smaken av sniglar
mot en bit buren kammad frost \" yezzz!

ja nu vill vi alla glömma oss och åka far away
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Cattastropher
Cattastropher