Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

filosofi 10



jag försökte gå undan

tills jag blev inträngd i ett hörn

jag trodde det var

en mänsklig rättighet

att få säga ifrån

ändå får jag skulden

för att jag sa ifrån

och gick




Fri vers av glittertindra
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-04 12:18



Bookmark and Share


  Thurizas
att våga gå därifrån,starkt av du!!fan vad bra=) och jag är så himla glad att du lyckades,även där är du en av få som vågat.
2008-01-05

  Havsjungfrun
ja ibland är det för jävla orättvist..
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra