Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar i tystheten natten frambringar

 

 

Framför mig står du

ser på marken igen

snälla kan du inte se mig

jag står här framför dig

Dina ord är stumma

du säger ingenting

Vad är det du vill

viskar natten alldeles intill

 

Och framför mig står du

yttrar ingenting

Jag skriker högt

skrik slungas ut i rymden

försvinner i natten

och du lämnar mig utan ett ord

tar hammaren med dig

suddar inte ut alla spår

utan lämnar mig endast ensam att gråta

med mitt skrik i natten




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-04 14:07



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Stark skriven poesi min vän!
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*