Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara en enkel fråga


KALLAR MAN INTE DET FÖR KÄRLEK?

Att skiljas åt
med bara
en blick till farväl
och ett leende
som säger
vi ses snart

Kallar man inte
det för kärlek?

Att tillåta
det vanliga
att vara ovanligt 
göra dag
till natt
och bryta
alla regler tillsammans

Kallar man inte
det för kärlek?

När oundvikligheten
är oundviklig
när hand möter hand
och
blickar bara säger ja

Kallar man inte
det för kärlek?

Eller är det bara
banal
galen
patetisk romantik?

När jag går
utan ett ord
bara din värme
i mina händer
då vet jag att
vi finns för varandra

Och vet jag också svaret. 




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-04 18:12



Bookmark and Share


    Noyle
Den var jättefin. Känslor har inga ord, i alla betydelser.
2007-06-06

    *Zenobia*
med enkla ord kan det som är vardagligt vanligt bli ovanligt vackert...

snyggt Linderoth ! :)
2007-06-05

  Carlita
va vet man egentligen om kärlek.. men det här låter väldigt kärleksfullt i alla fall :)

fint J.Linderoth :)
2007-06-04

    Donna
...kärleksfullt romantiskt...
2007-06-04

    ej medlem längre
Det låter kärlek för mig....*L*
Passion och förälskelse är ju endast tillstånd men det vardagliga och tysta samhörighet skulle i alla fall jag kalla för kärlek.
Vacker!
2007-06-04

    magnolia
jag tror att det är sådant som jag kallar kärlek:)/ mysig text, carro
2007-06-04

  aftermath
instämmer helt och fullt
detta outömliga ämne
som aldrig upphör att fövåna
2007-06-04

  Nyfiken drömmare
Underbart skrivet om en av kärlekens många nyanser - de osagda orden!
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth